05.05.2017. Share

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – редови вожње аутобуса

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

РЕДОВИ ВОЖЊЕ НА РЕЛАЦИЈАМА:

  1. Средња Јурковица – Машићи – Осорина – Берек – Рогољи – Градишка овдје,
  2. Вилуси – Романовци – Сеферовци – Карајзовци – Нова Топола – Градишка овдје,
  3. Кочићево – Трошељи – Ламинци – Штетићи – Градишка овдје,
  4. Ново Село – Горња Долина – Греда – Градишка овдје.