11.10.2017. Share

JAVNI POZIV – Odluka o pristupanju izradi Regulacionog plana dijela centra Gradiške

J A V N I   P O Z I V

Skupština opštine Gradiška je na sjednici održanoj 28.07.2017. godine usvojila Odluku o pristupanju izradi Regulacionog plana dijela centra Gradiške.

Prostor koji je predmet obuhvata planiranog Regulacionog plana obuhvata površinu približno 7,7 ha. Plan obuhvata prostor omeđen sljedećim ulicama: ulicom Nikole Tesle od raskrsnice sa ulicom Kozarskih brigada do raskrsnice sa ulicom Mitropolita Georgija Nikolajeviča, zatim ulicom Mitropolita Georgija Nikolajeviča do raskrsnice sa ulicom Patrijarha Pavla, zatim ulicom Patrijarha Pavla do raskrsnice sa ulicom Vuka Stefanovića Karadžića, zatim ulicom Vuka Stefanovića Karadžića do raskrsnice sa ulicom Kozarskih brigada.

Pozivaju se sva zainteresovana lica koja su vlasnici nepokretnosti u obuhvatu ovih planova, da u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu koje je u njihovom vlasništvu. Prijedlozi i sugestije se dostavljaju u pismenoj formi i predaju na šalteru broj 9, u šalter sali Opštinske uprave Gradiška. Rok za dostavljanje je 27.10.2017. godine.