18.08.2017. Share

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА 18. АВГУСТ 2017. ГОДИНЕ

ИЗВЈЕШТАЈИ ДЕЖУРНИХ СЛУЖБИ

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА ГРАДИШКА – На подручју Градишке у протекла 24 часа није био кривичних дјела и нарушавања јавног реда и мира. Догодиле су се двије саобраћајне незгоде, једно лице је задобило теже, а друго лакше повреде, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА – Припадници Професионалне ватрогасне јединице Градишка имали су двије техничке интервенције, у Градишци и Ламинцима и једну пожарну у Доњим Карајзовцима гдје је горило стрњиште и пластеник.

ОДЈЕЛ ПОРОДИЛИШТА ГРАДИШКЕ БОЛНИЦЕ – На одјелу породилишта градишке болнице у протекла 24 часа обављен је један пород, рођен је дјечак.

СЛУЖБА ХИТНЕ ПОМОЋИ – У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледан је 51 пацијент. Дежурни су били доктори Златко Котараш и Синиша Чикић.

Водостај ријеке Саве јутрос у 7 часова износио је минус 98 центиметaра.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ГРАДИШКА – Због радова на далеководима, трафостаницама и нисконапонској мрежи данас ће долазити до краћих застоја у испоруци електричне енергије на 20-киловолтним далеководу Требовљани излаз Јабланице и трафостаницама: Козинци 1, Ламинци Ступари, Центар 2, Доњи Подградци Мирковићи.

ВОДОВОД – Испорука воде је уредна.

ГРАДСКА ЧИСТОЋА – Прикупљање и одвоз смећа одвија се према распореду.